Мнения

Очакваме вашите мнения и коментари във фейсбук страницата на филма или в instagram профила, както и на хаштаг #ИграНаДоверие

“Този филм е разтърсващ!”
Valeria Yordanova
“Снощи гледах филма "Игра на доверие" с участието на Яна Маринова. Толкова истински, човешки български филм не съм гледала не помня от кога. Aко го гледате няма да съжалявате!”
Анжела Пенчева
“Гледах гостуване на Яна в бтв малко след като се прибрах от киното. Ами... чух разказ за неща, които току-що бях видяла във филма. И независимо, че много добре знам, че личната история на Яна е в основата му, направо изтръпнах. Малко по-рано, известно време след финалната сцена на "Игра на доверие" останах "залепена" за стола (всъщност след "В сърцето на машината" това ми се случва за втори път с филм на Мартин Макариев). Силно! Много силно! Адмирации за труда, за професионализма, за цялото това, което сте създали! Всичко си е струвало! ”
Стела Димитрова
“Мога да кажа, че за пръв път гледам такъв хубав трилър и то български. Много хубава, но добре позната история, която и до ден днешен остава неразкана от тези, които ги е страх да споделят за живота си. Гледайте внимателно, следете и помислете какво искате да сте след това. Жертвa, агресор, съучастник или спасител?”
Александър Николов
“Китодар Тодоров е с най-малката, но за мен най-страшната роля - на овластеното безразличие. Важен филм, гледайте го!”
Зорница София
“Днес го гледах. Много добър филм. Малко е тежък. Нещата от живота.”
Mery Popova
“Истински, разтърсващ и пленяващ!”
Биляна Попова
“Изключително силен филм. Много ми хареса и ме разтърси. Отлична актьорска игра, а режисьора за пореден път ни показа ниво. Пожелавам на целия екип здраве, щастие и творчески успехи! ”
Bobi Radeva-Papratilova
“Страхотен сюжет, режисура, авторска игра! Адмирации!”
Teodora Danova
„Страхотна игра на Яна Маринова! Днес гледах филма, хареса ми. Имаше понякога малко в повече патетика, но всичко на всеки да се хареса... няма как.“
Мая Георгиева
“Феноменален филм! Шедьовър, съвършенство, днес гледах филма и нямам думи! Великолепна игра на Яна Маринова и Луиза Григорова!”
Kristiqna Toneva
“Отново силен сценарий и перфектна актьорска игра! Адмирации на целия екип!”
Mariya Disheva
“Страховищен!”
Йонита Панковска
“Филма е страхотен ,поздравления за което. Можете ли да ми кажете кой е язовира на който е сниман филма? Страхотно място искам да го посетя.”
Marin Arbaliev
“Филмът е истински! Показва жестоката реалност, в която са живели, живеят и днес много жени! Иска ми се повече мъже да го гледат ....и да се видят отстрани...”
Ani Mihaylova
“Писах коментар, като се прибрах вкъщи след филма... И пак казвам още ми е пред очите и го мисля! Благодаря Ви на всички и със сигурност ще го гледам пак! Уникални актьори! А Яна ... Яна ти си един скъпоценен камък, голям и силен ЧОВЕК, благодаря ти ! Хвана ме за гърлото и плаках, тичах сутрин рано при приятелка, синя и подута, защото отстоявах мнението си и не мълчах, а точно това се искаше от мен и не само... Филма е... толкова дълбок, толкова емоционален, играта Ви , просто нямам думи. Благодаря Ви! Благодаря , че докоснахте душата ми и че споделям всичко със сина ми, който попива ОНЕЗИ добродетели, не да бие, а да говори и да милва и ако не се получава просто да си тръгне. Преобърнахте ме ,ей хора и няма да спирам да казвам - Благодаря!!!”
Maya Malakova
“Страхотна игра! Семейно го гледахме с щерката на 14. Плака почти през целия филм. Дори 1 момиче да не влезе в един от тези капани или да се измъкне от такъв си е заслужавало всичко, което сте сътворили!”
Силвия Вутова
“Гледах "Игра на доверие"! Историята ме смаза...във възторг съм от актьорите и реализацията!”
Atanas Stoianov
“"Игра на доверие" е филм, който днес следобед отидох да гледам с ясното съзнание, че ще плача. А всъщност аз бях тотално размазана в стена от емоции, които ме държаха за гърлото, дълго след като излязох от кино залата. Историята в този филм е жестока, тъжна и толкова мъчително реална! Прекланям се пред таланта на всеки един, застанал пред и зад камера!”
Vili Obretenova-Panayotova
“Привет от Плевен! Сега излизам от киното с дъщеря ми и нямам думи!Много стойностен филм с много силни моменти преживяни лично от мен! Бъдете здрави всички!”
Радулова Йорданка
“Изключителен филм! Като започнем от разликата между фльорца и дама,преминем през идеята за свободата и стигнем до значението на една крачка,която без доверие може да се окаже фатална!”
Hristo Dimitrov
“Впечатлена съм! Сега излизам от киното и нямам думи! Емоцията ме завладя толкова силно и ме държа дълго време. На няколко пъти ме просълзи! Много стойностен филм с много силни моменти!”
Ваня Инчева
“Страхотен,разтърсващ и в същото време толкова истинно виждане на нещата от живота!Мартин Макариев остава верен на проницателния си поглед и художествените похвати за пресъздаване!”
Първолета Карадакова
“Прекрасен филм! Разтърсващ и изключително акуратен! Без излишности. Според мен ще е много успешен и извън граница. Актьорската игра е изключително наситена и истинска. Обожавам да гледам как тези две актриси стават все по-големи и велики!”
Elitsa Duncheva
“Няма лош филм на Макариев. Той е емблема за гледаемост. Адмирации! Препоръчвам филма от сърце.”
Jeni Metodieva